Horoskops nedēļai no 2023. gada 18. līdz 24. decembrim visām zodiaka zīmēm

Gada priekšpēdējā nedēļa, pēc astroloģijas, solās atstāt aiz sevis gan pozitīvas, gan negatīvas pēdas. Tomēr cerība uz laimi ņem virsroku, īpaši atsevišķām zodiaka zīmēm.

 

2023. gada priekšpēdējās nedēļas astroloģiskie akcenti

Labvēlīgas karjeras un biznesa iespējas

Sāksim ar pirmdienu, kas zemiešiem sola harmoniju, pateicoties Merkura un Jupitera aspektam. Uzplaukumu var sagaidīt uzņēmumi, kas saistīti ar citām valstīm un izdevējdarbību.

Jaunavai un Dvīņiem īpaši veiksies karjeras centienos, savukārt Strēlniekiem un Zivīm būs iespēja uzlabot savu veselību un romantisko dzīvi.

Profesionāli panākumi un problēmu risināšana

Merkūra un Saturna sektile būs labvēlīga Mežāžiem un Ūdensvīram profesionālo jautājumu risināšanā. Jaunavām un Dvīņiem vajadzētu pievērst uzmanību vecāko padomiem.

Venera pretstatā Urānam pareģo spriedzi biznesā Zivīm un Svariem, kā arī grūtības attiecībās Mežāzim un Ūdensvīram.

Skaidri lēmumi un labvēlīgas izredzes

Saules un Merkura konjunkcija piektdien radīs labvēlīgu brīdi skaidru lēmumu pieņemšanai. Laiks būs piemērots komandējumiem, sapulcēm, saziņai. Radošais darbs veiksies Lauvai un Jaunavai.

Nedēļas nogales nedēļas nogale ir labvēlīga attiecību uzlabošanai ar priekšniecību, bet ne darījumiem ar nekustamo īpašumu.

Pozitīvas pārmaiņas un aktīvais periods: Horoskops nākamajai nedēļai katrai zodiaka zīmei

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Jaunā nedēļa Auniem sola patīkamas pārmaiņas. Darbā un finansēs gaidāmas nelielas, bet nozīmīgas pārmaiņas, kas radīs pamatu turpmākiem panākumiem. Īpaši labs laiks būs tiem, kuri nodarbojas ar tirdzniecību, pārdošanu un ceļošanu.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Savukārt Vērsis piedzīvos mierīgu nedēļu, neskatoties uz iespējamiem traucēkļiem. Profesionālā sfēra iepriecina ar jauniem projektiem, un veselības problēmas aktualizē endokrīnās problēmas.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment